Ruris 731

Ruris 731 ACC – összeszereltük a szörnyeteget

Összeszeretltük a RURIS 731 -es kapálógépet, amely ACC felszereléssel érkezett. Tartozékai a különböző ekék és kultivátor, illetve a vaskerék és a sima járókerék. Ez egy igazán nagy, 8 lóerős kapa több sebességgel.

Milyen kapálógép a RURIS 731?

A RURIS 731 professzionális motoros kotró egy hatékony eszköz, amely kiválóan helyettesíti a múltban használt földmunka szerszámokat, biztosítva ezzel rugalmasságot és kényelmet a mezőgazdasági munkákhoz.

Megvásárolható a kiskertigép webáruházban garanciával, akár beüzemelve is.

További gépbemutatóink itt elérhetőek.

Milyen motorral szerelték a ruris kapagépet?

Ez a professzionális motoros kotrómodell 8,5 LE-s General Engine motorral van felszerelve, ideális kertekben és szántóföldeken végzett mezőgazdasági tevékenységekhez. A robusztus ház anyaga, a csomós öntöttvas, lehetővé teszi a gép számára, hogy mindenféle talajon hatékonyan dolgozzon.

A RURIS731 motoros kotró 4 ütemű benzinmotorral rendelkezik, 560-830 mm munkaszélességgel, és alkalmas nagyobb területek művelésére, akár 600-1000 m2/h teljesítmény mellett. A 340 mm-es munkamélység lehetővé teszi a talaj szántását, vetését vagy előkészítését a mellékelt tartozékok segítségével.

Hány fokozatos Ruris 731 a tengelykapcsolója?

A gép 3 sebességfokozattal működik (2 előre, 1 hátra), és az erőátviteli háza nem igényel különleges karbantartást. A gömbös öntöttvasból készült erős váz ellenáll az ütéseknek és mechanikai kopásnak. A burkolat extra súlyt biztosít a kotrónak, ami növeli a stabilitást és segíti a talajba való hatékony behatolást.

Az Easy Control sebességváltónak köszönhetően a RURIS 731 könnyen kezelhető, a karrendszer segít a felhasználónak a fokozatok könnyű váltásában, mechanikus indexelés nélkül.

Miért praktikus a kapálógép használata?

A RURIS 731 lehetővé teszi a különféle mezőgazdasági tartozékok használatát, amelyek a RURIS kompatibilis termékei között szerepelnek. A gép rendelkezik egy szerszámosládával is, ami ideális utazás közbeni tartozékok tárolására szolgál.

Egy másik előnye a könnyű karbantartás, mivel a RURIS 731 motoros kotró egyszerű karbantartást igényel, és nem szükséges haladó műszaki ismerettel rendelkezni hozzá.

MotorGeneral Engine
Motor típusaNégyütemű motor
Teljesítmény7.5 LE
Hengerűrtartalom208 cm3
GyújtórendszerElektronikus
IndításManuális
ErőátvitelLánckerék olajfürdőben
Sebességfokozatok2 előre, 1 hátra
Munkaszélesség560-830 mm
Munkamélységmax 340 mm
Üzemanyag típusBenzin
Üzemanyagtartály kapacitása3.6l
Üzemanyagfogyasztás1 l/h
Motorolaj tartály kapacitása0.6 l
Hajtóműolaj tartály kapacitása2.2 l
Súly86 kg
Átlagos munkasebesség600-1000 m2/h
Garancia24 hónap
TartozékGumi kerék 5.00-8, fém kerék 400, nyitóeke, szántóeke, burgonyabetakarító, kultivátor, alkatrész csatlakoztató adapter